Livrare si retur

Iata cum functioneaza sistemul de livrare si retur.

LIVRARE

Livrarea se face prin curier rapid in Romania: Livrarea se face de regula intre 2-7 zile de la plasarea comenzii zile de la inregistrarea comenzii, pentru orice produs din stocul magazinului. Livrarea se face prin partenerii FAN Courier.

Pentru localitatile din Delta Dunarii, unde nu exista acces rutier, livrarea se va face cu acceptul clientului la cel mai apropiat sediu Fan Curier, cu ridicare de catre acesta.

Costurile de livrare variaza in functie de zonele si greutatea coletului astfel:

Pentru comenzi in in Bucuresti care nu depasesc un kilogram: ~ 21 RON. Coletelor care depasesc un kg li se adauga un cost de ~2 lei/kg. 

Pentru comenzi  in tara in aria de acoperire Fan Courier * care nu depasesc un kilogram: ~25 RON. Coletelor care depasesc un kg li se adauga un cost de ~2 lei/kg. 

*Pentru localitatiile din afara ariei de acoperire se va percepe o taxa suplimentara de 0,80 lei / km fata de cea mai apropiata localitate din reteata Fan Courier (https://www.fancourier.ro/acoperire/)

**Pentru comenzi de peste 500 de RON, transportul este GRATUIT.

In cazul comenzilor plasate in perioadele aglomerate ale sarbatorilor, a campaniilor de "Black Friday" si uneori din cauza conditiilor meteo nefavorabile, se poate prelungi la 4-5 zile lucratoare. Nu se preiau colete sambata si duminica de catre curieri. 

Sunt situatii in care firmele de curierat sunt vinovate pentru neexecutarea obligatiilor lor contractuale de livrare in 24-48 ore datorita unor evenimente de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat." (defectare masina, accidente, sosele blocate, greva...etc).

ANULAREA COMENZII

Anularea se poate face prin email sau telefon, pana la orele 15.00 a zilei in care s-a facut comanda, sau a doua zi la fel pentru comenzile facute dupa orele 17.00. Odata iesita din depozit - cu status "expediata", comanda nu mai poate fi anulata. 

RETUR

Daca nu esti multumit de unul din produsele noastre, poti solicita returul produsului in termen de maxim 30 de zile de la primirea coletului. Cheltuielile in cazul unui ramburs vor fi suportare de catre Cumparator. Va rugam sa completati forumularul de retur pe care il gasiti AICI.